Lukon A otti jatkoaikavoiton Ilveksestä – "Sen varmaan ansaitsimmekin"

U20 SM-sarjan turnausviikonloppu Turussa jatkui Lukon kannalta iloisesti, kun Ilves kaatui Kupittaalla 3–2 (1–0, 0–1, 1–1, 1–0).

Perjantaina HIFK:lle hävinnyt Lukon A nappasi U20 SM-sarjan turnausviikonlopun avausvoittonsa lauantaina Turussa. Kotijoukkueena pelannut Lukko peittosi Ilveksen Kupittaalla Miro Markkulan jatkoaikamaalilla luvuin 3–2 (1–0, 0–1, 1–1, 1–0).

– Ihan hyvin tulimme peliin ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä paketti hajosi, ja teimme pelin itsellemme vaikeaksi.

Kolmannessa taas pystyimme korjaamaan kurssia. Kaksi pistettä tuli, ja sen varmaan ansaitsimmekin, Lukon valmennusvastuussa oleva Jarno Mensonen sanoi.

Avauserässä Lukon 1–0-johtomaalin teki Luka Nyman. Kolmannessa erässä toista otteluaan A-nuorten mukana pelannut Daniil Trakht vei raumalaiset 2–1-johtoon.

– Hän onnistui tärkeässä paikassa maalinteossa, Mensonen kehaisi.

Dominik Petr puolestaan pelasi ensimmäistä kertaa Lukon A-nuorten pelissä. Ykkösketjun laidassa pelannut Petr ei kerännyt tehopisteitä, mutta pelasi Mensosen mukaan hyvin.

– Hän oli pirteä ja loi paljon maalipaikkoja, vaikka se ei nyt tulosta tuonutkaan.

Lukko kohtaa turnausviikonlopun päätteeksi sunnuntaina Turussa Gatorade Centerissä Hämeenlinnan Pallokerhon kello 14.30.