Lukon A pääsee tauolle iloisessa putkessa – "Nyt on opittu myös voittamaan"

Lauantaina sinikeltaisten kohtaamisessa raumalaiset olivat espoolaisia parempia.

Kun pisteputki on auennut, ei sitä kannata päästää sulkeutumaan.

Lukon A-nuoret pääsevät viettämään maaottelutaukoa neljän ottelun voittoputkessa, sillä lauantaina sinikeltaisten edessä taipui Kiekko-Espoon haastajajoukkue maalein 4–2 (3–0, 1–2, 0–0).

Ennen voittojen tien löytymistä Jarno Mensosen suojatit joutuivat kärsimään viiden ottelun tappioputken.

– Monesti on itketty, kun on pelattu hyvin, mutta ei ole saatu pisteitä. Nyt on opittu myös voittamaan, Mensonen sanoi.

– Taas oli hienoa, että nuo jätkät pystyivät kaivamaan voiton. Ei se sillä tavalla helppoa ollut, vaikka kiekollisesti peliä vietiinkin.

Lukko iski kolmesti heti avauserässä, kun Lenni Hämäläinen, Luka Tiihonen ja Eetu Levänen onnistuivat maalinteossa. Toisen erän alussa Miro Järvenpää kasvatti johdon jo neljään maaliin.

– Pääsimme kivaan johtoon, mutta sitten pikkuisen luiskahti pari maalia, Mensonen kuvaili.

Rasmus Mattila ja Aleksi Mannio pystyivät toisessa erässä kaventamaan peliä, mutta sen lähemmäs espoolaiset eivät lopulta päässeet.

Nyt A-nuorillakin on edessä pieni tauko peleistä ja myös harjoittelusta.

– Torstaina vielä treenataan, mutta sen jälkeen pidetään pitkä viikonloppu vapaata, Mensonen kertoi.