Lukon A piti haaveensa hengissä omissa pudotuspeleissään

Raumalaiset nappasivat tiistaina erittäin tärkeän kotivoiton Ilveksestä.

Rauman Lukon A-nuoret nappasivat tiistaina erittäin tärkeän kotivoiton Ilveksestä.

Jesse Leppikoski, Niklas Ylitalo, Ville Petman, Matias Rauvola, Jesse Ruotsi ja Santeri Suistio saivat nimensä maalisarakkeeseen, kun Lukko runteli vieraansa lukemin 6–1 (3–0, 1–1, 2–0).

Kotijoukkue tulitti Lukossakin pelanneen Waltteri Urpolahden vaihtoon Ilveksen maalilta jo vajaassa neljässä minuutissa. Lukemat olivat tuolloin 2–0.

Lukon maalilla Eero Korsi torjui 24 kertaa ja otti avauserässä tärkeät torjunnat.

– Saimme peliin lentävän lähdön. Kokonaisuuteen täytyy olla tyytyväinen. Heikot hetket ja fokuksen karkaaminen osuivat toiseen erään, mutta toisaalta kolmas oli puolustuspelin suhteen vahva, Lukon valmentaja Timo Saarikoski kertasi.

Lukko nousi voitollaan 43 pisteeseen ja Nuorten SM-liigan sijalle 11. Alkusarjan kymmenen parasta jatkaa kautta ylemässä loppusarjassa.

Viimeistä paikkaa kympin sakkiin pitää KooKoo, jolla on kerättynä kolme pistettä ja pelattuna kaksi ottelua Lukkoa enemmän.

Lukko pelaa alkusarjassa vielä neljä peliä, joista ensimmäinen on lauantaina Pelicansia vastaan Raumalla.

– Olemme pelanneet jo hetken kerrasta poikki -pudotuspelejä. Siinä mielessä tuollainenkin rentous pelissä on iso juttu. Kaikki on edelleen omissa käsissä, Saarikoski muistutti.