Lukon avainpelaajat MTV:n viikon kolmosfloppi

MTV Sport listaa joka maanantain Liigan onnistujat ja epäonnistujat. Tuoreimmassa listauksessa kolmanneksi pahimmaksi flopiksi MTV valitsi Rauman Lukon avainpelaajat.

- Lukko on ollut jonkinlaisessa pelillisessä kipsissä jo hetken aikaa. Tämän vuoden puolella Lukko on ottanut vain yhden kolmen pisteen kahdeksasta ottelusta. Jenkkivahti Ryan Zapolski on voittanut 14 viime ottelustaan vain kaksi. Teemu Nurmi on Lukon kolmanneksi paras pistemies, mutta osunut viimeksi tolppien väliin marraskuun lopulla. Aaron Gagnonin pistetehtailu on hiipunut uhkaavasti ja lisäksi aloitusten voittoprosentti on tippunut melkoisesti. Lukko taistelee edelleen pääsystä neljän sakkiin, mutta tahdin olisi hyvä muuttua pian, MTV listasi.

Lukko oli mukana myös hieman positiivisemmassa valossa. Lukon kannattajilleen tarjoama mahdollisuus vaikuttaa avausviisikon valintaan pääsi top-listalla kakkoseksi.

Tämä on erittäin hyvä veto seuralta. Näin viedään seuran ja fanien suhdetta entistä parempaan suuntaan, MTV perusteli.

Top-listan ykkönen oli vastikään JYPin kanssa jatkosopimuksen tehnyt raumalaismaalivahti Tuomas Tarkki, joka torjui viime viikolla muun muassa kauden toisen nollapelinsä pysäytettyään HIFK:ta vastaan 39 kiekkoa.