Lukon B jäi ilman voittoja Kuortaneella

Jääkiekon B-nuorten SM-alkusarjassa Lukon turnausviikonloppu Kuortaneella päättyi 2–4 (2–1, 0–2, 0–1) -tappioon JYPille.

Lukko johti Niklas Kiviön ja Osmo Bernitzin osumilla avauserää 2-0, mutta jyväskyläläiset kavensivat erän viimeisellä sekunnilla. Toisessa erässä JYP tasoitti ja iski voittomaalin ajassa 39.09.

Raumalaiset hävisivät turnauksen kolme otteluaan ja saivat kotiin viemisiksi vain yhden sarjapisteen.

Vastuuvalmentaja Erik Hämäläinen teki yhteenvedon viikonlopun tapahtumista.

– Pelasimme tasaisia ja vauhdikkaita otteluita ja siksi harmittaakin, että pistesaalis jäi näin laihaksi. Tappioputki on tosiasia, mutta jokaiseen matsiin löytyi oikeaa taistelutahtoa, ”Eepi” summasi.