Lukon B:n valmentaja tiukkana tappion jälkeen – "Olimme tänään huonompia"

Lukko hävisi lauantaina jääkiekon B-nuorten SM-sarjassa Lahden Pelicansille luvuin 3–5 (0–2, 1–2, 2–1).

Lukko hävisi lauantaina jääkiekon B-nuorten SM-sarjassa Lahden Pelicansille luvuin 3–5 (0–2, 1–2, 2–1). Lukon vastuuvalmentaja Ville-Vesa Vainiola ei turhia selitellyt.

– Olimme tänään huonompia, Pelicans oli parempi. Ei mitään selittelyitä, koitetaan kaivaa jostain parempi esitys sunnuntain peliin, Vainiola totesi.

Pelicans oli vahva etenkin ottelun ensimmäisellä puoliskolla. Toisen erän puolivälissä numerot taululla olivat jo 0–4. Lukko sai kavennusmaalin vielä toiseen erään, kun Niklas Savolainen onnistui ylivoimalla.

Ihan kolmannen erän loppuhetkillä Lukko sai vielä kirin aikaan. Jasper Inkinen teki lukemiksi 2–4 ajassa 58.43 ja Arttu Välilä toi raumalaiset maalin päähän ajassa 59.45. Viisi sekuntia myöhemmin Pelicans kuitenkin lopetti Lukon rimpuilun heittämällä loppuluvut 3–5 tyhjään maaliin.

– Ehkä siitä opimme, että vaikka otteluun saisi huonon startin, voi silti tulla taistelemaan voitosta. Ei se vain riittänyt nyt, Vainiola totesi.