Lukon B puolusti tiiviisti

Lukon B-nuoret palasivat voittokantaan Kärpille lauantaina Oulussa kärsityn jatkoaikatappion jälkeen. Sunnuntain kotiottelu HIFK:ta vastaan päättyi Lukon eduksi 1–0 (0–0, 1–0, 0–0).

Ottelun ainoan maalin viimeisteli ylivoimalla Rasmus Raaska ajassa 34.03. Syöttöpisteen saivat Esko Gröhn ja Lauri Salmi. Maalivahti Lassi Lehtisen kauden toinen nollapeli tuli 35 torjunnalla.

– Ekassa erässä Oulun-reissu painoi vielä jaloissa. Toinen erä kulki paremmin, HIFK rikkoi peliä ja ote siirtyi meille. Kolmas erä puolustettiin hyvin, Lukon vastuuvalmentaja Erik Hämäläinen summasi.

Kuudentoista joukkueen SM-alkusarjassa Lukko on toisena, kärjessä jatkaa Espoon Blues.