Lukon C-juniorivahdin unelmailta: 38 torjuntaa ja 1+1 - katso video

Lukko eteni Lassi Lehtisen superpelin siivittämänä puolivälieriin C-nuorten SM-sarjassa.

Lukon C-nuorten maalivahti Lassi Lehtinen pelasi lauantaina uskomattoman ottelun HPK:ta vastaan. Lehtinen torjui 38 laukausta ja teki tehopisteet 1+1, kun Lukko voitti HPK:n maalein 6-2 C-nuorten pudotuspeleissä.

Syöttöpisteensä Lehtinen sai toiessa erässä Jolle Nikanderin ylivoimalla tekemään 4-0-maaliin.

Maalivahdille tuiki harvinaisen maalin Lehtinen laukoi kolmannessa erässä, kun HPK haki kavennusta ilman maalivahtia. Raumalaismolarin osuma vei Lukon 5-1-johtoon. Joukkue eteni lopulta C-nuorten SM-sarjan puolivälieriin.

Lehtinen on esittänyt tällä kaudella hyviä otteita myös alle 16-vuotiaiden maajoukkuepaidassa. Hän oli esimerkiksi voittamassa Quebec Cupia Kanadassa.