Lukon erätaukojytky - Sipiläiselle vuoden jatkosopimus

Nelosketjun laituri koristeli kauden pistesaldoaan syöttämällä Lukon ainoan maalin avauserässä.

Lukko tiedotti SaiPa-ottelun ensimmäisellä erätauolla mediakuutiolla, että Olli Sipiläinen on tehnyt seuran kanssa kauden 2015-16 kattavan jatkosopimuksen. Sipiläinen siirtyi Lukkoon viime kaudeksi JYPistä, jota laitahyökkääjä edusti seitsemän kauden ajan.

Luotettava nelosketjun raataja oli päävalmentaja Risto Dufvan luottomies jo JYPissä ja ennen sitä Mestiksen Jukureissa.

Sipiläinen teki viime kaudella 59 ottelussa tehopisteet 8+5. Tämän kauden pistesaldonsa hän nosti SaiPaa vastaan lukemiin 6+4 syötettyään Ville Niemisen tekemän maalin.

Nieminen kavensi hirmulämärillään avauserän lukemiksi 1-2. SaiPa karkasi johtoon puolustaja Lasse Lappalaisen ja keskushyökkääjä Ville Kohon osumilla.

Toisen erän viimeisellä minuutilla Matti Järvinen kävi lisäämässä johdoksi 1-3, joka on tilanne kahden erän jälkeen.