Lukon ja Timo Rajalan tiet eroavat kauden jälkeen – uuden toimitusjohtajan paikka julkiseen hakuun välittömästi

Toimitusjohtaja Timo Rajala on ollut Lukon ruorissa 14 vuoden ajan. Arkistokuva: Pekka Lehmuskallio

Rauman Lukko Oy ja toimitusjohtaja Timo Rajala ovat sopineet Rajalan jatkavan toimitusjohtajan tehtävissä kuluvan kauden loppuun asti, jonka jälkeen viestikapula siirtyy uudelle henkilölle.

Lukko aloittaa uuden toimitusjohtajan etsinnän välittömästi julkisella haulla.

– On ollut erittäin hienoa työskennellä 14 kauden ajan ammattiurheilun johdossa ja nähdä, miten toiminta on kehittynyt koko jääkiekkoliiketoiminnassa. Nyt on sopiva aika alkaa tekemään jotain muuta, kun Lukko on mielestäni siinä kunnossa ja vaiheessa, että tehtävä on mukava siirtää seuraajalle. Miltei 14 vuoden aikana olemme pystyneet kolminkertaistamaan Lukon liiketoiminnan ja nostamaan Lukon yhdeksi isoista seuroista liikevaihdolla mitattuna, kertoo Rajala Lukon tiedotteessa.

– Timo on tällä hetkellä virkaiältään kokenein toimitusjohtaja Liigassa ja on hoitanut pestiään hyvin sekä ammattitaitoisesti monella eri mittarilla. Ymmärrämme kuitenkin, että nyt on aika kääntää työelämässä uusi lehti. Ajan hetki ratkaisulle on myös Lukon kannalta sopiva ja se antaa riittävästi aikaa uuden toimitusjohtajan rekrytointiin sekä perehdytykseen, sanoo Lukko Oy:n puheenjohtaja Ari Salmi.

Salmi näkee, että Contineo-konserniin kuuluvalla Lukolla on erinomaiset resurssit kehittyä ja kasvaa yhdessä suomalaisen huippujääkiekon tavoitteiden mukana.

– Aktiiviselle ja innovatiiviselle toimitusjohtajalle avautuu nyt mahdollisuus toteuttaa itseään ja rakentaa tulevaisuutta edustamalleen liigaseuralle, jolla on vahva yhteisön tuki takanaan.

– Ammattijääkiekkoilu Suomessa ja kansainvälisestikin kaipaa liiketoiminnallisesti lisää ideoita säilyttääkseen asemansa Suomen seuratuimpana urheiluna. Tuorein ajatuksin varustettu uusi toimitusjohtaja tuo näkemyksiä ja toimintatapoja, joita Lukko tulee tarvitsemaan pysyäkseen kehityksen kärjessä, Salmi jatkaa.

Lisää aiheesta

Nyt se varmistui: Lukko kohtaa tällä viikolla Kärpät kahdesti