Kun Lukon jäähypenkiltä oli jo välillä loppua tila kesken, KooKoo kuittasi voiton kurittomasta kotijoukkueesta

Lukon ja KooKoon välisessä ottelussa vihellettiin yhteensä 38 minuuttia jäähyjä, joista 28 Lukolle.

Koominen tilannekuva kolmannen erän alusta kertoo kaiken Rauman Lukon ja Kouvolan KooKoon keskiviikkoisesta kohtaamisesta. Lukon jäähyaitiosta oli loppua tila, kun yhteensä neljä miestä yritti sovittaa ahteriaan rangaistujen penkille.

Aitioon ahtautuivat 2+10 minuutin käytösrangaistusta päähän kohdistuneesta taklauksesta istunut Tarmo Reunanen, 2+2 minuutin jäähyä väkivaltaisuudesta ja maalivahdin taklaamisesta kärsinyt Ville Petman ja toisen kakkosen sijaiskärsijä Mikko Petman sekä kaksiminuuttistaan poikittaisesta mailasta lusinut Justin Danforth.

Ottelussa vihellettiin yhteensä 38 minuuttia jäähyjä, joista 28 Lukolle.

Mainittujen jäähyjen aikana KooKoo ei ihme kyllä maalinteossa onnistunut, mutta ylivoimalla vierasjoukkue ottelun ratkaisi. Loppuluvut kirjattiin 1–3 (0–1, 1–2, 0–0).Ottelun avauserän sujui KooKoon komennossa ja avausosuma nähtiin sen lopulla tapahtumien täyteisen pariminuuttisen päätteeksi.

Ensin Erik Karlsson lähti ontuen vaihtoon ja pukukopin puolelle. KooKoon keskushyökkääjän pudotti Lukon Kristian Pospisilin rannelaukaus.

Pian sen jälkeen Tapio Laakso taas oli pudottaa pressiparvelta toimittajan.

Lukon tunnollinen kapteeni otti avauserään kaksi jäähyä, joista jälkimmäisessä hän riuhtaisi lehdistökatsomoon purkulämärin, joka kopsahti penkin selkänojaan.

Seuranneella ylivoimalla Andrei Hakulisen laukaus puolestaan kopsahti verkkoon Lassi Lehtisen selän takana ja vei KooKoon 0–1-johtoon.

Erästä kertoo paljon, että Lehtinen torjui siinä 13 kertaa, kun KooKoon veräjänvartija Henrik Haukeland joutui kiekonpysäytystöihin tilastojen mukaan vain kerran, todellisuudessa kahdesti.Toiseen erään Lukko näytti tulevan eri ilmeellä. Sentteri Karlsson palasi kehiin, mutta hänen kenttänsä joutui heti ottamaan vastaan takaiskun.

Lukon sähäkkä laituri Jonne Tammela ajoi vauhdilla laidalta sisään, kadotti matkastaan puolustaja Martin Bergerin ja ujutti kiekon ohi Haukelandin.

Pian 1–1-tasoituksen jälkeen Lukko jatkoi kuitenkin avauserässä alkanutta jäähyilyään.

Kristian Pospisil istui 2+2 minuutin rangaistusta korkeasta mailasta, kun Kim Strömberg ohjasi ylivoimalla KooKoon 1–2-johtoon.

Pospisil pyöritteli jäähyaition ovella tosin syystäkin päätään, sillä KooKoon Kimi Koiviston kasvoihin kävi Lukon Miska Kukkosen maila, ei Pospisilin.

Koivisto sai kohtelulleen hyvityksen kolmannessa erässä. Tarmo Reunasen 2+10 minuutin jäähyn kaksiminuuttinen oli ehtinyt juuri päättyä, mutta KooKoo jatkoi pyöritystä Lukon päädyssä.

Kiekko päätyi Vilmos Gallon maalintekoyrityksen jälkeen Koivistolle, joka suupasi sen kaikessa rauhassa ohi Lehtisen.

Päätöserässä jäähyili puolestaan KooKoo ja tarjosi kolmella kaksiminuuttisellaan Lukolle mahdollisuutta nousta peliin mukaan. Liigan tehokkain ylivoima ei onnistunut kertaakaan.

Ponthus Westerholm sai kyllä kerran kiekon ohi Haukelandin, mutta silloin velipoika Patrikh oli tuomariston näkemyksen mukaan sörkkinyt sen esille Haukelandin hallusta.