Lukon juniorit yhteistyöhön FoPS:in kanssa

Rauman Lukko ry on solminut lähiseurayhteistyösopimuksen Forssan Palloseuran junioritoiminnasta vastaavan FoPS Juniorit ry:n kanssa.

Lukolla on vastaava yhteistyösopimus myös Laitilan Jyskeen, Uudenkaupungin Jää-Kotkien, Eurajoen Lätkän, Panelian Raikkaan ja Lauttakylän Lujan kanssa.

– Lähtökohta on, että nyt solmittu lähiseurayhteistyösopimus hyödyttää molempia osapuolia. Me pystymme omalta osaltamme auttamaan lahjakkaita forssalaisia nuoria eteenpäin urallaan ja vastaavasti Forssa saa Raumalta valmennuksellista tietotaitoa, Rauman Lukko ry:n puheenjohtaja Mikko Kosonen selvittää.

– Lukko-Akatemia on viime kädessä paikka, mitä kautta FoPS:in kasvateilla on mahdollisuus kehittyä rakastamassaan lajissa aina korkeimmalle huipulle asti, Raumalaiskiekkoilun Tuki ry:n puheenjohtaja Tapio Juusela painottaa.

FoPS Juniorit on Lukon lähiseurayhteistyökumppaneista selvästi suurin. Yhdistyksen toiminnassa on mukana lähemmäs 400 jääkiekkoa tai ringetteä harrastavaa junioria.

– Meillä tämän tyyppinen yhteistyösopimus on ensimmäinen laatuaan. Lukon kaltaisen liigaseuran resurssien kautta forssalaisille junioreille avautuu aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Lukko on selkeästi tie eteenpäin, FoPS Juniorit ry:n puolesta sopimuksen allekirjoittanut Petri Arvo luonnehtii.

– Maailma on mennyt sellaiseksi, että liittoutua pitää. Lukko antaa meille ison lisäarvon myös valmennuksellisesti ajatellen, Arvo jatkaa.

Ensimmäinen nyt solmitun lähiseurayhteistyösopimuksen puitteissa Lukkoon siirtynyt forssalaisjuniori on B-juniori-ikäinen Saku Nikkilä.