Lukon naiset nappasivat kauan odotetun voiton

Keravalta lähti matkaan täydet sarjapisteet maalein 2–1 (1–1, 1–0, 0–0).

Kolmannentoista ottelun se vaati, että Lukon naisten edustusjoukkue nappasi ensimmäisen voittonsa naisten Liigassa. KJT kaatui Keravalla maalein 2–1 (1–1, 1–0, 0–0)

– Todella huimat tunnelmat oli pelin jälkeen. Välillä kiekko näemmä pomppii meillekin. Aika monen pelaajan putosi apina niin sanotusti, totesi Lukon valmentaja Juha Aitta, joka tuurasi vetovastuussa, kun päävalmentaja Hannu Roos oli estynyt.

Avauserässä molemmat joukkueet iskivät kertaalleen. Lukon maalista vastasi Janica Laine.Toisessa erässä Lukko sai lisättyä hallintaansa ja siirtyi Maija Kosken maalilla johtoon.

Kolmannessa erässä vierasjoukkue ei säästellyt, vaikka oli matkassa vain kahden kentällisen voimin. Joukkue loi paikkoja perä jälkeen. Vain maalit jäivät uupumaan.

– Kyllä me koko ajan peliä hallitsimme. Olisi siinä voinut olla enemmänkin maaleja, mutta vähän turhaan lämmitimme vastustajan maalivahdin logoa.

– Pelasimme pienellä taisteluryhmällä fiksusti. Annoimme kiekon liikkua. Ei vastus ollut Kärppien tasoa, mutta positiivinen ilme meillä oli koko pelin ajan, Aitta näki.

13 ottelun jälkeen Lukko on sarjajumbona kolme pisteellään. KJT on Lukon edellä kuudessa pisteessä.