Lukon naisilla vielä kinkut vatsassa - omat koirat puraisivat Äijänsuolla

HPK takoi naisten SM-sarjan ottelussa Maija Otamon ja Elviira Ylitalon johdolla taululle loppulukemat 0–5.

Hämeenlinnan Pallokerho oli tyly vieras Lukolle jääkiekon naisten SM-sarjassa lauantaina. Vieraat takoivat taululle tylyt loppulukemat 0–5 (0–4, 0–1, 0–0).

– Viiden viikon tauon jälkeen ensimmäinen peli ja tuntui, että tytöillä oli vielä kinkut vatsassa, Lukon valmentaja Hannu Roos kuvaili.

Siksi kahdesta Panelian Raikkaan maalivahtikasvatista Eveliina Suonpää Lukon maalilla kirjautti 45 torjuntaa ja Tiina Ranne HPK-veräjällä 20.

– Toisessa ja kolmannessa erässä saatiinkin sitten liikettä ja oltiin ihan hyvin pelissä mukana, Roos totesi.

Lukon seisoskellessa HPK latoi avauserässä neljä maalia ja ratkaisi pelin. Raumalaisia kiusasivat etenkin Lukosta eteenpäin ponnistaneet hyökkääjät Maija Otamo (1+2) ja Elviira Ylitalo (1+0).

– Voi sanoa, että omat koirat pääsivät puraisemaan. Siinä olisikin, kun saataisiin tytöt tänne Raumalle ensi kaudeksi, SM-karsintoihin jo valmistautuvan Lukon valmentaja haaveili.