Lukon naisille karvas tappio Hämeenlinnassa

Raumalaisilla on vaarana liigakarsintaan putoaminen.

Lukon naiset on Naisten Liigan alemmassa jatkosarjassa tilanteessa, jossa jokainen piste on tärkeä.

Sen vuoksi joukkueen päävalmentaja Marko Toivonen oli hyvin harmissaan niukasta 1–2 (0–0, 1–1, 0–1) -vierastappiosta HPK:ta vastaan.

– Tämä oli hyvin karvas tappio. Ei tässä sarjassa voi olla tyytyväinen hyvästä taistelustakaan, sillä kaikki pelit ovat ihan voitettavissa.

– Jos vain pelaisimme niin kuin ennen joulua teimme.

Lukon Karoliina Vuorenmaa iski toisessa erässä ottelun alkutahdit, mutta kotijoukkue tasoitti vielä samassa erässä ja meni kolmannessa ohi.

– Ei tässä oikein auta kuin pohtia, mitä pitäisi tehdä. Töitä ainakin, Toivonen totesi.

Kun TPS voitti samaan aikaan kotonaan Sportin, tippui Lukko alemman jatkosarjan toiseksi viimeiselle sijalle. Kahden heikoimman joukkoon sijoittuminen tietäisi liigakarsintaan joutumista.

Lukolla on sarjassa jäljellä vielä kolme ottelua, mukana myös tärkeät pelit päävastustajia Sportia ja TPS:ää vastaan.