Lukon sopimusjulkistukset jatkuvat: Miska Kukkoselle vuoden jatkopahvi – "Hän on vahvassa kehitysvaiheessa"

Miska Kukkonen saapui Lukkoon kaudeksi 2018–2019, joten ensi syksynä alkaa jo puolustajan neljäs kausi seurassa. Arkistokuva: Kimmo Mäkeläinen

Lukon keväiset pelaajasopimusjulkistukset jatkuivat maanantaiaamuna, kun seura kertoi verkkosivuillaan puolustaja Miska Kukkosen yhden vuoden jatkosopimuksesta.

–Sen lisäksi, että Lukossa on hyvä pelata, niin kaikki toimii hienosti. Pelaajalle järjestetään asiat niin, että ei tarvitse keskittyä muuhun kuin reeneihin ja pelaamiseen. Raumalla on myös hyvä meininki ja mahtavat fanit, Kukkonen kehuu seuran tiedotteessa.

Urheilujohtaja Kalle Sahlstedt pitää Kukkosta arvokkaana puolustuspään voimanpesänä ja tärkeänä pelaajana joukkueessa.

– Miska on herra puolustusalueella. Hienoa, että hän pystyi pelaamaan nyt terveen kauden, sillä hän on vahvassa kehitysvaiheessa. Vahvuuksia ovat kova ja hyvä taklaaminen ja maalineduspeli. Kehityskohteita ovat varmuus ja kiekollinen peli, Sahlstedt luonnehtii.

Sahlstedtin mukaan seuralla on Kukkoseen vahva usko. Kukkonen toivoo seuraavasta kaudesta henkilökohtaisella tasolla ehjää ja nousujohteista. Mestaruuden voittanut joukkue kokee runsaasti muutoksia, mutta puolustaja katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

– Mielenkiinnolla odotan ensi kautta, kun on aika uusi joukkue. Uskon silti, että hyvä kausi saadaan aikaiseksi. Toivotaan, että saataisiin kannattajat myös takaisin halleihin, Kukkonen sanoo.