Lukon urheilujohtaja vahvisti Ylelle: Anrei Hakulisen käsi leikattiin

Anrei Hakulisen käsi leikattiin. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Lukon parhaan pistemiehen Anrei Hakulisen torstainen loukkaantuminen vaati leikkaushoitoa. Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt vahvisti Ylen haastattelussa, että Hakulisen käsi on leikattu.

– Nyt vain toivotaan, että kaikki menee hyvin kuntoutuksessa ja joku päivä hän hyppää takaisin askiin. Kukaan ei vielä varmaan osaa sanoa, milloin hän palaa. Olisi positiviinen asia, jos hän pelaisi vielä tämän vuoden puolella, Sahlstedt kommentoi Ylelle.

Hakulinen loukkaantui torstaina Suomen ja Sveitsin välisessä EHT-pelissä. Lauantaina hän kertoi Länsi-Suomelle, että vamma tuli puolustaja Mikko Lehtosen laukauksesta, mutta ei halunnut määritellä asiaa tarkemmin. Hakulinen sanoi vain, että kiekko osui ylävartaloon.

Tappara puolestaan menetti lauantaina hyökkääjä Waltteri Merelän, joka sai Tshekki-ottelussa viiltohaavan ranteeseen. Myös Merelän käsi leikattiin saman tien, ja hän on pitkään sivussa.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola kertoi Ylelle, että Merelän toipuminen vie ainakin pari kuukautta.

– Valitettava tilanne, jonka kanssa täytyy kuitenkin elää. Sehän tarkoittaa sitä, että muiden pelaajien pitää nostaa tasoaan, kun tuollainen kärkiäijä tippuu pois rivistä. Jos näin käy, eli muut suorittavat aiempaa paremmalla tasolla, niin sehän vain vahvistaa joukkuetta, Tapola luonnehti.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Pitäisikö Euro Hockey Tourin ”höpöhöpö-turnaukset” jo lopettaa? – näin kommentoivat loukkaantunut Lukko-tähti, Jääkiekkoliiton pomot ja televisioinnista vastaavan kanavan päällikkö

Lukolle katastrofaalisia uutisia Karjala-turnauksesta

Vain tilaajille Lukko saa kapteeninsa loukkaantumisesta korvauksia Jääkiekkoliitolta – myös Anrei Hakulinen aikoo pyytää omat korvauksensa