Lukon välieräpelien alkamisaikoihin muutoksia – otteluita voi seurata myös kattoterassilla isolta näytöltä

Lukko kaatoi puolivälieräsarjassa Ilveksen puhtaasti 3–0. Välierissä vastaan asettuu toinen tamperelaisjoukkue Tappara. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Lukon välieräpelien alkamisaikoihin on tullut muutoksia. Ensimmäinen välieräottelu Tapparaa vastaan torstaina alkaa jo kello 17.

Myös mahdollisten nelos- ja vitosotteluiden alkamisaikaa on rukattu. Mikäli ottelusarja jatkuu neljänteen peliin, se pelataan maanantaina 3.5. jo klo 16, ja jos viidenteen otteluun saakka, peli alkaa keskiviikkona 5.5. kello 17. Alla Lukon twiitti aiheesta:

Lukko kertoo Twitterissä myös, että välieräotteluita pääsee seuraamaan ravintola Tifosin kattoterassin jättinäytöltä. Asiakaspaikkoja on Lukon mukaan lähes 300. Ravintoloiden terasseilla asiakasmäärää ei ole rajattu, mikäli kaikilla on istumapaikka. Alla Lukon twiitti:

Lukon välieräsarjan aikataulu Tapparaa vastaan

1. peli Lukko–Tappara torstaina 29.4. kello 17
2. peli Lukko–Tappara perjantaina 30.4. kello 17
3. peli Tappara–Lukko sunnuntaina 2.5. kello 16
tarvittaessa:
4. peli Tappara–Lukko maanantaina 3.5. kello 16
5. peli Lukko–Tappara keskiviikkona 5.5. kello 17

Juttua muokattu kello 19.42: täsmennetty, että ravintoloiden terasseilla asiakasmäärää ei ole rajattu, mikäli kaikilla on istumapaikka.


Lisää aiheesta

Vain tilaajille Valtava ikävä kotikatsomoon – ”Arkkivihollisen kohtaaminen sopii Lukon tarinaan täydellisesti”, sanoo kannattaja Juho Suoramaa