Lukon voittoputki kasvoi jälleen tiistaina – raumalaiset panivat mestarivahtinsa kiekkosateeseen

Lukko nappasi KooKoosta makean 5-2 -voiton.

Lukon voittoputki kasvoi tiistaina viiden voiton mittaiseksi, kun joukkue kohtasi KooKoon kotikentällään. Raumalaiset veivät ottelua alkuminuuteista lähtien, ja loppulukemat kirjattiin sinikeltaisille maalein 5-2.

Lukko avasi maalinteon jo avausminuutilla, kun Julius Mattila karkasi vasemmalta maalintekoon. Kolmannella minuutilla Lukko iski toistamiseen, kun Iivari Säkkinen pääsi tuulettamaan liigauransa avausmaalia.

Toisessa erässä KooKoon Radek Koblizek kavensi pelin, mutta hallinta ottelusta oli täysin kotijoukkueella. Se näkyi erän loppuun mennessä myös tulostaululla, kun peräjälkeen Matthew Abt, Scott Pooley ja Vili Saalijärvi lihottivat maalisaldoaan.

Kolmannessa erässä KooKoon maalisarakkeeseen merkittiin yksi maali, joka merkittiin Kimi Koiviston nimiin.

Ottelu ei ollut helppo Äijänsuolle paluun tehneelle KooKoon maalivahdille Oskari Setäselle. Viime kauden Lukon mestarivahti joutui todelliseen kiekkosateeseen, sillä viiden päästetyn lisäksi hän sai venyä 41 kertaa kiekon tielle.