Lukon vuoro iskeä Lahdessa nopeasti - "Osa oli uuden Lämäri-elokuvan koekuvauksissa"

Nousukiidossa olevat sinikeltaiset nappasivat jo neljännen peräkkäisen voittonsa.

Siitä on vain muutama päivä, kun Lukko kipusi ensimmäistä kertaa tällä kaudella pudotuspeliviivan yläpuolelle.

Tiistaina oli uuden merkkipaalun vuoro. Raumalaiset ylittivät ensi kertaa riman, jonka yläpuolella ovat kuusi suoran pudotuspelipaikan arvoista ryhmää.

Nousukiidossa olevat sinikeltaiset nappasivat jo neljännen peräkkäisen voittonsa. Lukon jalkoihin jäi Pelicans, joka taipui kotikaukalossaan maalein 2–4 (1–2, 0–0, 1–2).

Kun joukkueet kohtasivat syyskuussa Lahdessa, Pelicans latoi ensimmäiseen erään peräti neljä maalia. Tällä kertaa Lukko oli alussa kotijoukkuetta selvästi terävämpi.

Pelin seitsemännellä minuutilla raumalaiset iskivät kaksi maalia 26 sekunnin välein.

– Vähän myöhästyttiin tuosta alusta. Osa oli uuden Lämäri-elokuvan koekuvauksissa ja myöhästyivät alusta, Pelicansin valmentaja Ville Nieminen letkautti.

Lukon avauserän maalit viimeistelivät Rony Ahonen ja Tapio Laakso, Pelicansin kavennuksen puolestaan Jesse Saarinen.

Päätöserässä raumalaisista maalasivat Janne Keränen ja Brandon DeFazio, kotijoukkueelta Oliwer Kaski.

– En muista henkilökohtaisesti omalta uraltani, että täältä olisi lähdetty pisteiden kanssa. Maukas voitto, Lukon maalivahti Oskari Setänen hehkutti.