Lukossa harvat plussalla

Miten lukkolaiset sijoittuvat SM-liigan tilastoissa, kun kaudesta on pelattu noin kolmannes?

Pistepörssissä korkeimmalla, sijalla 16, on Justin Azevedo , jolla on 17 pinnaa (5+12). Pörssiä johtaa ex-lukko Juha-Pekka Haataja (26) Lukon sisäisessä pörssissä seuraavina ovat Mikkel Bödker (14 ottelua/13 pistettä) ja Jussi Pesonen (13/11).

Liigan maalipörssissä Bödker on noussut 8 osumallaan jo sijalle 13. Haatajan 14 maalia riittää kärkeen tälläkin listalla.

Maalivahtitilastossa Petri Vehanen (90,7) kiipeää hiljalleen. Matkaa vielä on. Piikkipaikalla on Ässien raumalaisveskari Antti Raanta (92,6).

Tehopörssissä paraskin lukkolainen, Jussi Pesonen (+4) on kaukana kärjestä. Hänen lisäkseen edes plussalla ovat vain kolme NHL-miestä ja

Eero Elo

. Liigan paras on Jokerien NHL-pakki Erik Karlsson (+11).

Jäähypörssiä johtaa Pelicansin Ilkka Pikkarainen (74 min). Lukon Azevedo on neljäntenä. Kanadalaisella on kärsittynä 47 minuuttia ja yksi pelikielto.

Peliaikakellotuksessa Lukon Philip Larsen on urakkamiesten eliittiä. Tanskalainen on pelannut 25 minuuttia ja 44 sekuntia ottelua kohti. Hänen edelleen menee vain muutama NHL-mies. Lukon perusjoukkueesta Otto Honkaheimo on saanut eniten vastuuta, yli 22 minuuttia per peli.