Lukossa pitää puolustaa

Arttu Ilomäen ensimmäinen kausi Lukossa oli pelaajan mukaan voinut mennä paremminkin. 38 ottelussa hyökkääjä on tehnyt 2+6 pistettä. Ei sellainen läpimurto, joka tamperelaisella oli mielessä, kun hän päävalmentaja Risto Dufvan perässä Raumalle muutti.

– Onhan kautta vielä jäljellä. Viime talvenakin aloin saada vastuuta vasta viimeisen maaottelutauon jälkeen, sanoi Ilomäki Radio Ramonassa.

Ilomäki joutuu taistelemaan pelipaikastaan. Hän on ollut kakkosketjun laiturina ja ylivoiman erikoismiehenä - mutta myös nelosketjun sentterinä ja kokoonpanon ulkopuolellakin.

– Puolustaminen on se isoin juttu, mitä pitää parantaa, jos aikoo tämän päävalmentajan joukkueessa pelata. Mielestäni olen mennyt eteenpäin, tuumi Ilomäki.

Lukko kohtasi eilen Ilomäen kasvattajaseuran Ilveksen vieraissa. Siitä lisää: www.kiekkoareena.fi

TPS-peli vasta illalla

Lukko saa seuraavaan kotiotteluunsa tutuksi tulleen vieraan, Turun Palloseuran. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kuudesti. TPS on ollut niskan päällä pistein 11-7.

Lukko-TPS Äijänsuolla la 16.2. klo 18.30


(Huom aika!)

Areena-tempaus uusitaan

Raumam Boja on saavuttanut viime aikoina kovasti mainetta ja kunniaa. Viimeisimpänä ansiolistaan voidaan lisätä Lounais-Suomen Urheilugaalassa jaettu palkinto urheilukulttuurin edistämisestä.

Palkinnon vastaanottaneet Topi Iltanen ja Samuli Mantere kertoivat, että tulossa on muun muassa Sinikeltainen Areena 2. Tempaus toteutetaan Lukko-Ässät -pelissä 23.2.