M-Team rankaisi SalBan kurittomuudesta – raumalaisille avaustappio Divarissa

SalBa taipui Divarissa ensimmäistä kertaa. M-Team vei pisteet maalein 8-6.

SalBa yritti vimmatusti ilman maalivahtia kavennusta, mutta ei kovista mylläköistä huolimatta päässyt enää kahta maalia lähemmäksi. Lopputuloksena oli M-Teamin voitto maalein 8-6, ja SalBan avaustappio Divarissa.

SalBan ja M-Teamin välinen kamppailu oli kauttaaltaan tasaista vääntöä. Toisessa erässä tasoihin noussut SalBa näytti hetken jopa kääntävän ottelua itselleen, mutta kolmannen erän kurittomat jäähyt antoivat vastustajalle avaimet voittoon.

Se kismittikin pelin jälkeen SalBan päävalmentaja Petri Seppistä.

– Kaikki tiesivät, että M-Teamin ylivoima on loistava. En muista edes, kuinka monta (Janne) Makkonen tänään taikoi, Seppinen viittasi hattutempun tehneeseen vieraiden hyökkääjään.

Kahden voitokkaan pelin jälkeen sunnuntain esitys oli Seppisen mukaan tähän asti heikoin.Etenkin puolustuspeli oli SalBalla hukassa läpi ottelun, mikä ei luotsin mukaan voi jatkossa toistua.

– Olisi helppo sanoa, että nuorelle joukkueelle tulee notkahduksia. Mutta ei se saa mikään tekosyy olla. Emme olleet sillä tasolla, millä sarjan kärkiporukoita pitäisi haastaa.

– Ei tämä silti mikään maailmanloppu ole, Seppinen määritteli.