Niskala ja Kousa Lukosta Leijoniin - Engren maaliin

Liigan pakkien maalipörssiä johtavan Janne Niskalan hyvät otteet Lukossa on pantu merkille.​​
Liigan pakkien maalipörssiä johtavan Janne Niskalan hyvät otteet Lukossa on pantu merkille.​​

Lukon Janne Niskala ja Mikko Kousa valittiin A-maajoukkueeseen, joka pelaa helmikuussa EHT-ottelut Ruotsissa. Leijona-komennukselle lähtee myös raumalaisvahti Atte Engren. Päävalmentaja Kari Jalonen nimesi melko kokeneen miehistön, sillä yhtään debytanttia ei porukassa ole.

Naisten maajoukkue kohtaa Suomessa pelattavissa EHT-otteluissa Venäjän, Ruotsin ja Saksan. Laitilalaishyökkääjä Susanna Tapani (HPK) on mukana joukkueessa.

Jukka Jalonen valitsi ensimmäisen nuorten maajoukkueensa. Ensi kauden MM-kotikisoihin valmistautuvaan ryhmään ei kutsuttu Lukon pelaajia. U20 pelaa helmikuussa maaottelut Ruotsissa.

Myöskään poikien U18-maajoukkueeseen ei päässyt lukkolaisia. Kutsun sai laitilalaishyökkääjä Aleksi Saarela (Ässät). Mielenkiintoisin nimi pelaajalistalla on Eetu Selänne, Los Angeles jr Kings. Suomi osallistuu viiden maan turnaukseen Tshekissä. Mukana ovat nuorten MM-kisoissa pelanneet Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi.

U17 lähtee viiden maan turnaukseen Venäjälle. Joukkueeseen valittiin Lukon puolustaja Jani Kluuskeri.

U16 pelaa Suomessa neljän maan turnauksen. Joukkueeseen nimettiin Lukon maalivahti Lassi Lehtinen ja puolustaja Oskari Seppälä.