Maalivahti Kuusenmäki iski maalin ja piti nollan FC Raumalle

FC Rauma nousi kahden pisteen kaulan turvin sarjakärkeen.

Maalivahti Aleksi Kuusenmäki nousi ottelun hahmoksi, kun FC Rauma otti lauantaina miesten Futsal-Ykkösessä kotivoiton espoolaisesta EBK:sta.

Veskari pelasi nollapelin ja teki kotijoukkueen toisen maalin lukemin 2–0 (1–0) päättyneessä ottelussa.

Kuusenmäki kertoi, että on heiluttanut kahdesti aikaisemminkin nuorten SM-turnauksissa maaliverkkoa, kerran rangaistuspilkulta ja kerran oman joukkueen pelatessa ylivoimalla.

Tällä kertaa osuma syntyi, kun EBK haki tasoitusta lentävällä maalivahdilla ja FC Rauman veskari ampui käsistään pallon tyhjänä ammottavaan maaliin.

– Tärkeämpi asia on, että pidin nyt ensimmäistä kertaa nollan Ykkösen peleissä, totesi Kuusenmäki, joka torjuu ensimmäistä kauttaan FC Rauman edustusjoukkueessa.

– Pitää olla ylpeä joukkueesta, koska olemme pystyneet blokkaamaan paljon vetoja. Ei niitä kauheasti edes tule maalille asti.

Ensimmäisellä jaksolla FC Raumalle maalasi Juuso Aalto.

– Tämä oli taas peruspeli Kauppiksella. Ensimmäisellä jaksolla olimme ihan suvereeneja, toisella jaksolla vastustaja nosti prässiä ja jouduimme vähän paineeseen, Kuusenmäki näki.

Kun porilainen PTU hävisi oman ottelunsa, FC Rauma nousi kahden pisteen kaulan turvin sarjakärkeen.