Maalivahtivalmentaja avaa veskarien peluutusta ja arjen kilvoittelua Lukossa: "Jos joku odotti, että viime kaudesta vielä numerollisesti pystytään parantamaan, niin ei se ollut ehkä mahdollistakaan"

Lukon maalivahtivalmentaja Mikael Vuorio on tyytyväinen suojattiensa työmoraaliin. Kuvassa opissa Samuel Jukuri. Kuva: Juha Sinisalo

Kauteen lähdettäessä Rauman Lukon maalivahtitilanteen piti olla hyvällä tolalla. Mestaruuden torjunut ja sarjan parhaaksi maalivahdiksi valittu Lassi Lehtinen, 22, jäi NHL-kosiskeluista huolimatta kotikaupunkiinsa ja sai itseoikeutetusti selkeän ykkösveskarin viitan. Kakkosmieheksi tuli Jokerien KHL-ryhmään kuulunut Samuel Jukuri, 25.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lukko tykitti seurahistoriaa Ässien kustannuksella – maalille palanneelle Lassi Lehtiselle oli erityisen tärkeää, että hän pystyi torjumaan joukkueelle 11. peräkkäisen voiton: "Vähän tärräsikin"

Vain tilaajille Näin mullin mallin mies välillä oli, mutta kiekko tuntuu pysähtyvän – Lukon Lassi Lehtinen nousi jo toiseksi kaikkojen aikojen nollapelitilastossa

Vain tilaajille Huikeassa vireessä oleva Lassi Lehtinen hytisi ennätysvähän torjuntoja, kun Lukko löylytti HPK:ta – "Hyvältä paikalta sai katsoa peliä"