Maanantaipeli oli lopulta raumalaisryhmälle kuin mikä tahansa

SalBa takoi seitsemän osumaa Seinäjoella.

Ei tullut SalBan Nurmon-vierailusta maanantaikappaletta, vaan joukkue kävi löylyttämässä Konnat miesten salibandydivarin kamppailussa maalein 1–7 (0–2, 1–1, 0–4).

– Ihan sellainen tasapainoinen esitys. Omalla tavallaan voi sanoa, että nousujohteinen ja kaksijakoinen peli, SalBan päävalmentaja Mikko Lehti tiivisti.

– Ensimmäinen erä oli ihan jees, toisessa molemmilla oli paikkansa ja kolmas oli meiltä äärimmäisen fiksua pelaamista. Pelasimme johtoasemassa hyvin.

SalBa oli saanut takaisin kokoonpanoonsa hyökkääjä Jani Lehtoniemen, joka olikin joukkueensa tehokkain saldolla 1+2.

Maalintekoon pystyivät raumalaisilta myös Jose Takala (1+1), Jonne Aaltonen (1+1), Joona Lehtoniemi (1+1), Niko Kaerla, Tuomas Arola ja Miikka Sokka.

– Toisessa erässä Keskitalon Juha pelasi hyvin ne hetket, kun vastustajalla oli jaksonsa, Lehti kehaisi.

Pelin tilastoja katsomalla voisi tosin päätellä toisin. Keskitalolle ei merkitty toiseen erään yhtään torjuntaa, mutta kylläkin yksi päästetty maali.

Jani Lahdella taas torjuntoja on viisi, ja päästettyjä maaleja myöskin yksi – vaikka SalBa ei koko pelissä päästänyt kuin yhden osuman.

– Keskitalo vaihtoi Lahden paidan ylleen, ja joku meni sekaisin, Lehti kertoi.

Voitto nosti SalBan sarjataulukossa kolmanneksi. Pisteitä raumalaisilla on 25, kun kärjessä M-Team on kolme ja toisena Tiikerit pisteen koirapaitoja edellä.

Mutta millainen pelipäivä maanantai lopulta oli?

– Se meni siinä kuin kaikki muutkin. En aistinut mitään, että olisi ollut väsymystä tai mitään, Lehti vastasi.

– Se oli se, mitä mä pelkäsin, kun moni käy töissä ja koulussa. Että miten se vaikuttaa, kun on arkipäivä takana ja lähdetään reissuun. Mutta ei kyllä näkynyt mitenkään, vaan oli kaiken puolin hyvä esitys.