Mahdollisuus kehittyä ja menestyä houkutti Koiviston Lukkoon

Lukko jatkoi joukkueensa julkistamista torstaina tiedottamalla Henrik Koiviston kaksivuotisesta sopimuksesta. Keravalta lähtöisin oleva Koivisto oli viime kaudella Mestis-joukkue Kiekko-Vantaan sopimuspelaaja.

Koivisto pelasi suurimman osan kaudesta lainalla Helsingin Jokerien liigajoukkueessa. 39 liigaottelussa hän iski tehopisteet 6+13. Ne riittivät jakamaan SM-liigan tulokkaiden pistepörssin kärkisijan yhdessä Lukon Joni Nikon sekä JYPin Markus Nenosen kanssa.

– Halusin tulla Lukkoon kehittymään pelaajana. Tässä ollaan vasta uran alkuaskeleet otettu. Varmaan hyvä joukkue ja hyvä valmennus olivat suurimmat syyt, miksi valitsin Lukon. Täällä on mahdollisuus voittaa jotain, Koivisto kommentoi Länsi-Suomelle.

Vuonna 1990 syntyneen Koiviston vahvuudet löytyvät kiekollisesta pelistä. Miehen potentiaalista kertoo se, että hän on iskenyt pelaamiensa liigaotteluiden lisäksi myös Mestiksessä ja A-nuorten SM-sarjassa pisteitä tasaiseen tahtiin.

– Puolustuspelaaminen ja kaksinkamppailut ovat kehittyneet ja kehittyvät pikkuhiljaa. Hyökkäysosastolta löytyvät ne mun vahvuudet, Koivisto kuvailee.