Mamas & Papas

Luotettavat silminnäkijähavainnot Papinhaasta kertovat, että Harri ”Hartsa-Tiki” Tikkanen taitaa jääkiekon pelaamisen paremmin kuin auton renkaanvaihdon.

Sankarimme oli näet uskaltautunut itse vaihtamaan talvikiekot menopelinsä alle, mutta tunkki ei tainnut olla ihan kohdillaan, vaan oli rusahtanut auton pohjasta läpi ja yksi rengaskin oli solahtanut lokasuojan sisään. Onneksi paikalle oli juuri sopivasta ilmestynyt eräs ex-kiekkoilija, joka ystävällisesti lainasi omaa tunkkiaan ja varikko-operaatio saatiin onnelliseen päätökseensä.

HHH

Facebookissa pääsee nyt seuraamaan erään kahden Lukko-junnun äidin kirjoittelua ja kuvia. Kyseessä on mystinen Hockey Mama kentänlaidalla -yhteisö. Ei muuta kuin seuraamaan.

Mutta, viitaten Anna Riut-ta-Salon taannoiseen Suom-englantia-kolumniin, miksi Hockey Mama, eikä ihan vaan suomeksi Kiekkoäiti? Varsinkin, kun Facebookista löytyy myös hockey-mama.com -tykkäyssivu. Kyseinen puulaaki myy vaatteita ja muuta lätkä-äityleille.

HHH

Rauman Lukon SM-liigajoukkue on vastannut Movember-haasteeseen hienosti koko porukan voimin. Lukon pelaajien karvankasvua voi seurata kiekkokatsomoiden lisäksi myös netissä. Tuossa alla osoite.

http://fi.movember.com/team/706369