Me Naiset: Raumallakin esiintynyt taitoluistelutähti oivalsi, ettei ole hetero

Kiira Korpi esiintyi Starat jäällä -näytöksessä Raumalla keväällä 2012. Kuva: Esa Urhonen

Entinen taitoluistelutähti Kiira Korpi kertoo Me Naisten haastattelussa tehneensä itsestään ison oivalluksen. Korpi on tajunnut, ettei ole hetero.

– Minulla on aina ollut se tieto, että viehätyn ja sytyn myös naisista, mutta olen vähätellyt sitä tai vaientanut tunteen itsessäni. En ole sallinut itseni ajatella sitä sen pidemmälle, Korpi sanoo lehden haastatelussa.

Korpi ei halua kuitenkaan rajata itseään esimerkiksi bi- tai panseksuaaliksi, vaan haluaa ajatella, että pystyy viehättymään jatkossa sekä miehistä että naisista.

Korpi erosi kesällä 2021 puolisostaan Arthur Borgesista. Sen jälkeen Korpi ehti asua yhdessä myös toisen miehen kanssa, jonka nimeksi kertoi julkisuudessa Pekka. Sekin suhde päättyi eroon viime vuoden lopulla.

Korpi, 34, on Suomen menestyneimpiä taitoluistelijoita. Hän on lajin viisinkertainen Suomen mestari ja kolminkertainen EM-mitalisti.

Korpi lopetti urheilu-uransa vuonna 2015. Sen jälkeen hän on opiskellut muun muassa psykologiksi New Yorkissa, ja häneltä on tullut kaksi kirjaa: elämäkerta Ehjäksi särkynyt ja runokirja Hyppää vaan!.

Raumalla Korpi on käynyt useamman kerran esiintymässä Starat jäällä -näytöksessä. 

Lisää aiheesta

KOLUMNI: Maaninen menestyshimo ei potkikaan voittoihin? – Opiskelu tuo urheilijalle tasapainoa, joka johtaa pidempiin uriin ja pokaaleihin

Lumikuningatar-jääshow hakee esityksiin kymmeniä taitoluistelijoita ja jääkiekkoilijoita avoimella haulla

UL: Kiira Korpi lopettaa uransa