Miesjoukkue Sport saapuu Raumalle raaputtamaan revanssia sarjakärjestä: ”Kympillä ostetaan uusia arpoja, kyllä se voitto vielä osuu meillekin” – Lukko sai karanteenista vahvistusta kokoonpanoonsa

Risto Dufva laittoi kuvainnollisen kypärän päähän ja ajeli ostamaan Mopo-arpoja. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Ottelusiirrot ovat rukanneet jääkiekkoliigan kalenterin siihen malliin, että Lukko ja Sport saavat ottaa toisistaan kunnolla mittaa helmi-maaliskuussa. Joukkueet kohtaavat reiluun kahteen viikkoon toisensa neljästi. Kun kaksikko iski ensimmäisen kerran tällä kaudella yhteen lauantaina, liigajohtaja Lukko varasti Vaasasta pisteet maalein 2–5. Sportin päävalmentajan Risto Dufvan mielestä ero tuli maalintekotehokkuudessa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Setänen koppaili ja ulkomaalaiset heiluttivat verkkoa, kun Lukko haki pisteet Vaasasta – "Pystyi lopussa päästämään pari helppoa"

Vain tilaajille Jos tilastot mitään tietävät, Lukko ja Sport vääntävät tänään vähämaalisen mittelön – Lukolta tärkeä pelaaja jälleen sivussa, Dufvan vihjailu paljastui NHL-seuran lainaksi

Vain tilaajille Lukon puolustajahankinta taklasi aiemmin tällä kaudella uuden joukkueensa tähtihyökkääjän telakalle – urheilujohtajan kommentti mällistä: "Jos Saarelan pystyy taklaamaan, niin se on hyvä merkki"

Lukko hankki uuden puolustajan siirtorajan kynnyksellä – seuran mukaan kortti lyötiin eteen nopealla aikataululla: "Tuo meidän puolustukseemme kokoa ja kovuutta"

Vain tilaajille Vili Saarijärveä harmitti ja ärsytti katsoa pelejä karanteenista, mutta Lukon puolustaja myös puolustaa koronapommiksi äitynyttä Ruotsin-reissua: "Kaikista eniten ikävä oli sitä riemua ja iloa noiden veljesten kanssa"