Mika Järvinen oli täyttä rautaa

Sport jatkaa hyvien kotiottelujen sarjaa, kun se kukisti Kuparisaaressa runsaan kolmituhatpäisen yleisön edessä Tampereen Ilveksen 4–0 (1–0, 1–0, 2–0).

Kotijoukkueen maaleista kaksi ensimmäistä kirjattiin ykköskentän laitureitten Sami Blomqvistin ja Tuomas Vänttisen nimiin. Syötöt molempiin antoi saman kentän sentteri Jarkko Immonen. Vänttiselle maali oli kauden yhdeksäs.

Lopullisen sinetin Ilveksen tappiolle latoivat päätöserässä Henrik Koivisto ja Tero Koskiranta. Maali oli Koivistolle kauden ensimmäinen.

– Ei tämä ottelu ollut suinkaan niin helppo kuin numerot osoittavat. Maaottelutauolla harjoittelimme hyvin, ja voitto oli tänään ansaittu, totesi hänkin kauden ensimmäisen maalinsa suoraan avauksesta laukonut Blomqvist.

Yrityksen puutteesta tamperelaisia ei voi syyttää, mutta kotijoukkueen maalissa nollapelin pelannut Mika Järvinen oli täyttä rautaa. Järviselle torjuntoja kirjattiin 30, kun vastaavasti vieraitten maalia vartioineelle Henri Kiviaholle 24.

– Oman pään pelaaminen oli tänään luokatonta. Sport oli kuitenkin tänään askeleen pari meitä edellä ja ansaitsi voittonsa, sanoi Ilveksen kakkoskentän laituri Joonas Vihko.