Mikkel Bødker arvostelee Jarkko Ruutua

Lukossa ihastuttanut Mikkel Bødker kritisoi kovin sanoin SM-liigaa ja nostaa esiin yhden pelaajan. Jarkko Ruudun.

Neljästi Jokereita vastaan Suomessa pelannut Bødker sanoo, että yli 600 NHL-ottelun Jarkko Ruutu saa Suomessa paljon anteeksi.

–  Tuomarit kunnioittavat häntä aivan liikaa. Hän pääsee todella ihmeellisistä tempuista jatkuvasti ilman rangaistusta. Toisaalta Jarkko pelaa juuri sillä tavalla, miten hän NHL:ssäkin palkkansa ansaitsi. Jarkko on hyvä pelaaja, ja olisi parempikin jos hän keskittyisi vain pelaamiseen.

Toimittajan kerrottua Ville Peltosen ja Steve Mosesin loukkaantumisista ja Ilkka Pikkaraisen taklauksesta Ivan Humliin, Bødker huokaa syvään. Ihan kuin mies olisi kuullut tämän virren aiemminkin.


– Välillä Suomessa koin, että osa pelaajista ei kunnioita toisia, enkä nyt viittaa näihin uusimpiin tapahtumiin. On erittäin ikävä kuulla Stevien ja Villen loukkaantumisista. Moses on sarjan parhaita maalintekijöitä ja Ville legenda.


– Osa pelaajista ei joudu koskaan vastaamaan teoistaan, ja se on ongelma.

Länsi-Suomen avustaja Tommi Seppälä tapasi tanskalaishyökkääjän Vancouverissa. Vaikka SM-liigassa on kehitettävää, hän nautti ajastaan Raumalla. Lue lisää hänen ajatuksistaan maanantain Länsi-Suomesta.