Mikko Ojala kolmas crossfitin mestaruuskisoissa

Crossfit Rauman Mikko Ojala sijoittui lauantaina kolmanneksi crossfitin Winter War -kilpailuissa.

Crossfit Rauman Mikko Ojala sijoittui lauantaina kolmanneksi crossfitin Winter War -kilpailuissa, jotka ovat lajin epäviralliset SM-kisat.

Ojala sai kasaan seitsemän lajin jälkeen 540 pistettä, mutta Crossfit 10k:n edustajat Jonne Koski ja Mikko Salmela pääsivät karkaamaan kisan aikana liian kauaksi.

Ojala pääsi neljässä lajissa kolmen parhaan joukkoon, mutta kuudennessa lajissa tullut 16. sija jätti hänet ulos taistelusta kirkkaammista sijoista.

Kilpailun voittanut porilainen nappasi peräti viisi lajivoittoa, mutta tasaisesti kilpaillut Salmela jäi vain 7 pisteen erolla.Crossfit Rauman muista edustajista Matti Salminen oli miesten kilpailussa lopulta sijalla 28. Naisten yleisessä sarjassa Nina Mäkinen ylsi sijalle 17.