Mikko Petman jatkaa Lukossa kahden vuoden sopimuksella – "Minusta tämä on paras paikka kehittyä"

Mikko Petman tekisi kahden vuoden jatkosopimuksen. Kuva: Jussi Hietikko

Rauman Lukko tiedotti torstaina, että 18-vuotias laitahyökkääjä Mikko Petman jatkaa Raumalla myös seuraavat kaksi kautta. Kuluvalla kaudella Mikko Petman on pelannut 47 ottelussa, joissa on kertynyt 7 tehopistettä.

– Lukossa on tehty hyvää työtä nuorten pelaajien kanssa. Minusta tämä on paras paikka kehittyä kaikilla osa-alueilla ja olen kehittynyt näiden neljän kauden aikana paljon jääkiekkoilijana ja urheilijana. Minuun on luotettu ja annettu mahdollisuus pelata liigapelejä jo nuorena, Mikko Petman kertoo tiedotteessa.

Rauman Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt on erittäin tyytyväinen siihen, että joukkue sai kiinnitettyä Petmanille jatkon.

– Olemme seurana tyytyväisiä siitä, että Mikko halusi meille pariksi lisävuodeksi vielä jäädä neljän vuoden päälle, jotka Raumalla on jo ollut. Mikon kehitys on ollut sellaista mitä olemme halunneetkin.

– Pitää muistaa, että Mikko on vasta 18-vuotias pelaaja ja hän on edennyt isoin harppauksin. Tällä kaudella jo Mikko on pelannut miltei 50 matsia liigaa, joten todellisen läpimurron kynnyksellä hän on.

Sahlstedt kehuu, että Petmanilla on todella vahva fysiikka. Hänen mukaansa kehitettävää on eniten hyökkäyspään päätöksenteossa.

– Mikolla on kova kuti, hyvä luistelu ja vahva pelaaja kaiken kaikkiaan. Siinä on hyvät edellytykset sille, että hänestä tulee erinomaisen hyvä pelaaja tulevaisuuteen. Hänen rajoista on vaikea sanoa mitään. Pienin askelin eteenpäin ensin vahvaksi liigapelaajaksi. Uskon, että Mikosta voi tulla vielä pelaaja maan rajojen ulkopuolellekin. Hyvällä matkalla ollaan ja tälläkin kaudella on ollut meille arvokas pelaaja. Huippujätkä ihmisenäkin, Sahlstedt hehkuttaa.