"Minulla on sopimus Ufan kanssa"

Raumalaismaalivahti Iiro Tarkki valottaa sopimuskuvioitaan Suomikiekko.comin haastattelussa. Huhut Tarkin tulevasta työnantajasta lähtivät vellomaan, kun venäläinen uutistoimisto Itar Tass kertoi alkuviikosta Salavat Julajev Ufan antavan maalivahdilleen potkut.

Ufa ehti jo kumota uutistoimiston väitteen.

- Mitäs tuohon nyt oikein voi sanoa. En ole ollut muutamissa peleissä kokoonpanossa ja onhan sitä lehdissä ollut jonkinnäköistä juttua. Mutta vielä olen kuitenkin joukkueessa ja vielä on sopimus joukkueen kanssa. Täytyy katsoa mitä tässä tapahtuu, Tarkki sanoi keskiviikkona SuomiKiekko-sivustolle.

Tarkki on pelannut tällä kaudella neljässä Ufan kymmenestä KHL-ottelusta. Kahdessa viime ottelussa hän ei ole ollut Ufan kokoonpanossa. Raumalainen harjoittelee normaalisti joukkueen mukana, muttei ole Ufan kokoonpanossa keskiviikkonakaan Neftehimikiä vastaan.

Tarkki on ehditty yhdistää huhuissa jo Rauman Lukkoon. Huhumylly kiihtyi tiistaina, kun Lukko hävisi kotonaan Pelicansille 4-7. Ryan Zapolskilla ja Oskari Setäsellä ei ollut lukkomaalilla paras päivänsä.

- Ei ole mitään (vaihtoehtoja) eli katsotaan mitä tässä tulee tapahtumaan. Jos käy niin, että he haluavat jättää mut pois joukkueesta, niin sitten on pakko jotain muuta etsiä. Mitään sellaisia en halua edes vielä ajatella, sillä kuitenkin olen vielä joukkueen kanssa, Tarkki totesi.