Mitä ihmettä? Futsalpelaajasta tuli strutsi kesken pelin – katso video hauskasta tempusta

FC Rauma jatkoi joulutauon jälkeen nousua kohti kärkisijoja Futsal-Ykkösessä. Vuoden ensimmäisessä ottelussa kaatui kotisalissa Kauppiksella PJK maalein 3–0 (0–0). Jaakko Valtanen osui kahdesti, Nilla Asunmaa kerran.

– Lähtökohtiin nähden todella hyvä peli. Keskityimme puolustamaan omaa maalia tiiviisti, turhautimme kaverin ja iskimme vastahyökkäyksillä kolme komeaa maalia, FC Rauman pelaajavalmentaja Jere Kyrkkö kehui.

Raumalaiset saivat jalkeille vain kahdeksan pelaajaa, kun esimerkiksi vierasjoukkueen kokoonpanossa pelureita oli 14.

– Yksi on Espanjassa, yksi Portugalissa, siihen pari loukkaantumista päälle. Nytkin yksi pelaaja loukkaantui kuuden minuutin jälkeen ja yksi jäi pois edellisiltana. Jouduimme ottamaan pikahälytyksellä kakkosjoukkueesta kaverin, joka oli kerran treeneissä ja ei ollut koskenut kuukauteen palloon, Kyrkkö kertoi.

Ottelun loppuminuuteilla nähtiin vielä hauska episodi, kun FC Rauman Kasper Nyholm blokkasi vastustajan laukauksen omintakeisella tavalla. Nyholm hautoi ensin palloa kuin strutsi ja pomppi sen jälkeen vastapelureilta karkuun kuin jänöjussi. Voit katsoa Nyholmin temppuilun jutun lopusta löytyvästä ottelukoosteesta. 

Futsal-Ykkönen luokitellaan ammattilaisurheiluksi, joten FC Rauma saa uusien rajoituspäätöksien jälkeenkin jatkaa harjoittelua ja pelaamista, tosin ilman yleisöä.

– Aika lailla sama tilanne kuin viime talvenakin. Onhan se nuivaa pelata tyhjyyttään kumisevassa salissa, mutta onneksi saa edes pelata.