Mitä tekee Eric Perrin? - "Ei ole tulossa Lukkoon"

Eric Perrin on viime kaudet edustanut Turun Palloseuraa. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Mitä tekee kokenut kanadalaishyökkääjä Eric Perrin?

Ei ainakaan jatka TPS:n paidassa vaan puntaroi JYPin ja Lukon välillä, kertoo MTV verkkosivuillaan

MTV uutisoi omien tietojensa pohjalta, että Lukon tarjous on rahakkaampi, mutta tunnepuoli vetää Perriniä enemmän Jyväskylään.

Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala kiistää uutisen rauhallisesti:

- Ei ole tulossa Lukkoon. Ei ole tehty edes tarjousta, hän painottaa.

Lukko etsii ensi kauden joukkueeseensa edelleen yhtä hyökkääjää. 42-vuotiasta kanadalaissentteriä ei kuitenkaan tyhjään ruutuun kaavailla.

- Olimme hyvissä ajoin tietoisia, mikä Perrinin tilanne on. Neuvotteluja ei kuitenkaan ole käyty, eikä todellakaan mitään tarjousta ole tehty, Lukon valmentaja Pekka Virta sanoo.

- Minä en niitä neuvotteluja käy, mutta kyllä mä tiedän, kenelle tarjouksia tehdään. Se on sovittu, että valmentajan ohitse ei hankita yhtään pelaajaa vaan urheilupuoli tekee päätökset yhteistyössä ja seisoo yhdessä päätösten takana.

Hyökkääjän lisäksi Lukon ensi kauden joukkueesta puuttuu puolustaja, koska Juuso Riikola päätyi NHL:ään ja Pittsburgh Penguinsin riveihin.

- Edelleen Lukko etsii yhtä laatuhyökkääjää sekä myös puolustajaa. Emme etsi Riikolaa korvaavaa pelaajaa vaan puolustajaa, koska Riikola ei meille tullut. Sen suhteen meillä ei ole tiedotettavaa, Virta korostaa.

 - Emme välttämättä hae sentteriä vaan laatuhyökkääjää, koska Aaro Vidgren pelasi viime kaudella Pohjois-Amerikassa sentterinä ja tämä uusi pelaajamme Justin Danforth voi pelata sentterinä tai laiturina. Se antaa meille liikkumavaraa.