Miten tutut pärjäävät?

Tuli katsottua netistä, miten Lukossa loistaneet ulkomaalaiset pärjäävät nykyisissä joukkueissaan. EI nyt mitenkään loisteliaasti, voisi tiivistää. Tässä muutama poiminta.

Täksi kaudeksi KHL:n Lev Prahaan siirtynyt Justin Azevedo on 15 pelissä saanut aikaiseksi kolme maalia ja kaksi syöttöpistettä. Tehotilasto on pakkasella -4. Jäähyllä mies on istunut 10 minuuttia.

KHL:n Metallurg Novokuznetskin hyökkääjä Kurtis McLeanin pisteet ovat 19 ottelun jälkeen 3+4. Pahasti pakkaselle on ”Mäkinenkin”, -7. Jäähyminuutteja on kahdeksan.

19 peliä on pelannut myös Jakub Petruzalek , Amur Habarovsk. Seurassa on kuulemma palkanmaksuviiveitä, joten mieliala saattaa olla häilyvä ja tahtoa saattaa olla seurasiirtoihinkin, jos ei tilit ala tulla ajallaan. ”Petru” on osunut kuudesti maaliin ja saanut neljä syöttöpistettä. Tehotilasto ei ole plussalla, mutta ei miinuksellakaan. Jäähysarakkeessa on neljä minuuttia.

Kerrotaan nyt sellainenkin, että puolustaja Charlie Cook tahkoaa farmin farmia. Jo viime kaudella hän edusti ECHL:n Las Vegas Wranglerseja (72 , 6+25) ja tältä kaudelta tilastoista löytyy kaksi peliä 0+1 (+5).

Justin Morrison muuten löi luistimet naulaan viimeisen Lukko-kautensa 2010-11 jälkeen.

PS. Lukon kasvatit olivat vastakkain Sveitsin liigan paikallispelissä. Markus Nordlund syötti ottelun ainoan maalin, kun Ambri-Piotta löi Luganon. Nordlundin saldo on 13 ottelua 0+6 ja Ilkka Heikkisen 18 ottelua 3+8. Videossa Ambrin kannattajat juhlivat voittoa.