MM-jääkiekon lipunmyynti alkaa maanantaina

Jääkiekon 2013 MM-kotikisojen Helsingin otteluiden lipunmyynti alkaa maanantaina 15.10. kello 9:00 Lippupisteen myyntikanavien, ei kuitenkaan R-kioskien kautta. Pääsylippujen hinnat on porrastettu pelaavien maiden mukaan. Liput myydään pääosin kahden pelin päivälippuine, osa alkusarjan otteluista ja 1/4-finaalit yksittäislippuina.

Suomen kisaorganisaatio päätti Ruotsin tavoin luopua lippupaketeista ja tarjota kiekkofaneille heti myynnin alusta päivä- ja yksittäislippuja. Suomen alkusarjan pelien aikuisten päivälippujen hinnat vaihtelevat 69 ja 199 euron välillä vastustajasta ja katsomokategoriasta riippuen. Suomi-Slovakia –peliä lukuun ottamatta Leijonien pelit myydään kahden ottelun päivälippuina.  

Myös Venäjän pelit myydään lipunmyynnin alkuvaiheessa valtaosin kahden pelin päivälippuina, joiden hinnat vaihtelevat 39 ja 199 euron välillä vastustajasta riippuen.

Muihin kuin Suomen ja Venäjän otteluihin aikuisten pääsyliput maksavat katsomokategoriasta riippuen 19 tai 39 euroa.

2013 MM-kisat pelataan viime kevään tapaan Helsingin Hartwall Areenassa ja Tukholman Globenissa. Suomi pelaa alkusarjan ottelunsa ja mahdollisen neljännesfinaalin kotiyleisön edessä Helsingissä. Edetessään ¼-finaaliin pelaa Suomi torstain 16. toukokuuta klo 18.30 iltaottelussa.

Suomen lisäksi Helsingin alkusarjan lohkossa pelaavat viime kevään maailmanmestari Venäjä ja hopeamitalisti Slovakia sekä USA, Saksa, Latvia, Ranska ja A-sarjaan paluun tehnyt Itävalta.