Monsterimonni ja 15Tale taistelevat länsirannikon somekuninkuudesta

Liiga lanseerasi tälle kaudelle uuden somepelaajakäytännön, jossa jokaisesta joukkueesta valitaan yksi pelaaja toimimaan sosiaalisessa mediassa korostetun aktiivisesti.

Kiekkoareena arvioi 8-tien somepelaajien aktiivisuutta ja tähänastisia tähtihetkiä.

TPS: JONNE VIRTANEN

 

En tie mitä täs tapahtuu mut anteeks vaa linjuri numero 57 #Someliiga #liiga #hctps

Kuva, jonka Jonne Virtanen (@monstercatfish) julkaisi

Twitter: @monsterimonni
Instagram: @monstercatfish

Tepsin Jonne Virtasella oli somepelaajan pestissä pieniä alkuvaikeuksia, sillä hän tuli viime kauden lopulla vahingossa poistaneeksi suositun Twitter-tilinsä.

– Samaa kuraa on luvassa kuin aina ennenkin, Virtanen kuitenkin lupasi ennen kauden alkua uudelleen käynnistellystä someurastaan.

Virtanen onkin ollut alkukaudella yksi kasitien ahkerimpia somepelaajia. Hän päästää seuraajat mukaan niin perheen brunssille kuin poikansa kanssa luistelemaankin. Jaossa on materiaalia, jollaista ei kiekkopelaajasta muualla juuri näe.

Joku voisi luonnehtia, että Monsterimonnin näppäimistä irtoaa välillä suorastaan timanttisia letkautuksia. Tyyli "twiitataan ensin ja mietitään sitten" toimii ajoittain erittäin herkullisesti.

LUKKO: OLAVI VAUHKONEN

 

Mummo pitää klabbit lämpimin #mummo #ylämummo #alamummo #villasukat #23 #someliiga #isoflöy #virkkaus #kutominen

Kuva, jonka olavi vauhkonen (@tuhmaolavi) julkaisi

Twitter: @TuhmaOlavi
Instagram: @tuhmaolavi

Lukon Olavi Vauhkosella olisi pitänyt olla hyvin aikaa somen päivittämiseen, sillä hän on ollut alkukauden sivussa kentiltä loukkaantumisen vuoksi.

Keppikävely ja älypuhelimen näppäily on kuitenkin osoittautunut hieman haastavaksi puuhaksi, eikä Tuhma-Olavi ole vielä ehtinyt kauheasti liekehtiä somessa.

Twitterin puolella hyökkääjä on ollut vielä melko hissukseen, mutta Instagramin puolella Vauhkonen on väläytellyt huumorinkukkasia. Mummon kutomat uudet villasukat Vauhkonen on muun muassa esitellyt Instagramissa asiaankuuluvasti hashtageilla höystettynä. Mutta onko kukaan aikaisemmin kuullut #alamummosta?

ÄSSÄT: JARNO KÄRKI

 

On the road.. #hampaaton #ässät #someliiga

Kuva, jonka Jarno Kärki. (@japsteri7) julkaisi

Twitter: @J_Karki7
Instagram: @japsteri7

Jarno Kärki on muistanut somepalaajan uransa aikana päivittää kaikkien nähtäville esimerkiksi kuvat, joissa hänen etuhampaansa ovat pelin tuoksinnassa jääneet Hakametsään.

Twitterin puolella hyökkääjä vaikuttaa vielä ajoittavan kuntoaan kevään ratkaisupeleihin. Somepelaajajulkistuksen jälkeen twiittejä on irronnut miehen näppäimistä vain kymmenkunta. Pientä kärkkäyttä kehiin Kärki!

SPORT: TEEMU TALLBERG

Twitter: @15Tale
Instagram: @15tale

Teemu Tallberg tykittää juttua niin Twitterissä kuin Instagramissa, eikä seuraaja aina pysty kahlaamaan kaikkia julkaisuja läpi vakavalla naamalla.

Somepelaajien julkistukseen jälkeen Tallberg uhosi vievänsä tämänkin homman nextille levellille ja sinne hän on hissukseen hivuttautumassa.

Vitsin heittäminen Riskan suuntaan esimerkiksi uppoaa seuraajiin kuin veitsi sulaan voihin, Go Tale!