Moskovan Dinamolla tiukka niskalenkki Jokereista - jo seitsemän voittoa putkeen

Mihail Varnakovin maali riitti Moskovan Dinamolle Jokerien kukistamiseen. Kolmannen erän osuman ansiosta KHL-pisteet lähtivät Moskovaan maalein 0–1.

Joukkueet olivat kohdanneet edellisen kerran alkusyksyllä Moskovassa, jolloin kotijoukkue otti 2–1-voiton voittolaukauskilpailun jälkeen. Yhtä tasaisissa merkeissä edettiin myös Helsingin joulukuisessa torstai-illassa.

Yksi virhe kolmannessa erässä ratkaisi ottelun, kun Varnakov viimeisteli kahdella nollaa vastaan -hyökkäyksestä ottelun ainoaksi jääneen osuman. Jokerimaalilla kauden yhdeksännen ottelunsa pelannut Karri Rämö torjui 25 kertaa, muttei voinut Dynamon osumalle mitään.

– Tuollainen tilanne on vähän sellainen toivotaan, toivotaan, että saako sen torjuttua, Rämö kuvaili tiedotteessa mahdollisuuksiaan torjua Varnakovin maali.

– Kyllä me painoimme tänään duunia niin paljon kuin pystyimme. Irtokiekot eivät oikein pomppineet meille. Joskus ne pomppivat, tänään eivät. Molemmat tämän kauden Dinamo-ottelut noudattivat samaa kaavaa. Me hallitsemme, mutta sitten kaveri saa paikan ja tekee siitä.

Jokerit on voittanut Moskovan Dinamon edellisen kerran kaksi vuotta sitten. Dinamo on nyt voittanut seitsemän joukkueiden viimeisintä keskinäistä kohtaamista.

– Tästä täytyy parantaa paljon, kyllä kotona täytyy pystyä tekemään maaleja. Nyt kävi näin, seuraavaksi lähdetään Venäjälle, jokerihyökkääjä Pekka Jormakka kuvaili.

Jokerit pelaa ennen maajoukkuetaukoa kaksi vierasottelua, kun vastaan luistelevat lauantaina Torpedo Nizhni Novgorod ja maanantaina Metallurg Magnitogorsk.