Lukko hankki uuden puolustajan siirtorajan kynnyksellä – seuran mukaan kortti lyötiin eteen nopealla aikataululla: "Tuo meidän puolustukseemme kokoa ja kovuutta"

Samuli Piipponen vaihtaa loppukaudeksi sinikeltaisista sinikeltaisiin eli Jukureista Lukkoon. Kuva: Petri Saarelainen/AOP

Lukko on vahvistanut jääkiekkoliigan siirtorajan kynnyksellä puolustustaan. Jukureiden loppukauden mittaisesta lainasopimuksesta uutisoi ensin maanantai-iltana MTV ja Lukko vahvisti kohta asian nettisivuillaan.

Piipponen, 28, on pelannut Jukureissa tällä kaudella 32 ottelua ja kasannut niissä 3+5=8 tehopistettä.

– Piipponen tuo meidän puolustukseemme kokoa ja kovuutta. Pakistomme on kyllä muutenkin laadukas, mutta aika kapea. Nyt saamme vähän hengitystilaa ja jaettua vastuuta laajemmin, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo Lukon tiedotteessa.

Kaikkiaan Piipponen on kirjauttanut urallaan 223 liigaottelua tehoin 9+28=37. Helsinkiläislähtöinen puolustaja on edustanut Jukurien lisäksi liigatasolla SaiPaa sekä Mestiksessä myös KeuPaa, IPK:ta, KooKoota ja SaPKoa.

Lukon mukaan Piipponen liittyy joukkueeseen jo lähipäivinä. Karanteenia joukkueen vaihtamisen yhteydessä ei tarvita, sillä siirto tapahtuu tarkkoja suojaus- ja hygieniatoimenpiteitä noudattavienl iigaseurojen välillä.

Sarjan siirtoikkuna sulkeutuu maanantaina keskiyöllä. Tiedotteen mukaan sopimus sorvattiin ikkunan viimeisenä päivänä.

– Tämä kortti lyötiin meidän eteemme todella nopealla aikataululla, emmekä nähneet syytä olla katsomatta sitä. Uskon, että hänestä on meille hyötyä, Sahlstedt toteaa.