Muistatko vielä salaperäisen päiväkirurgisen toimeenpiteen, jonka syyn maalitykki lupasi paljastaa, jos Lukko voittaa mestaruuden? – olisi lunastuksen aika, näin hän vastasi nyt

Aleksi Saarela joutui tilille vanhasta kommentistaan. Kuva: Juha Sinisalo

Muistatko, kun syksyllä 2016 Raumalla kohistiin Aleksi Saarelan päiväkirurgisesta toimenpiteestä?

Niin Lukko kuvasi tiedotteessaan operaatiota, jossa laitilalaishyökkääjä elokuun lopulla käväisi. Carolina Hurricanesin NHL-leirikin oli vaakalaudalla.

Kuten loukkaantumisilla on tapana kiinnostaa, Saarelankin tapauksessa ihmisiä kiinnosti, mistä päiväkirurgisessa toimenpiteessä oli kysymys. Saarela kuvaili tuolloin vaivaa ”veemäiseksi”, mutta ei suostunut avaamaan asiaa sen tarkemmin.

– Jos Lukko voittaa mestaruuden, niin voin sen kertoa. Kenenkään ei tarvitse kuitenkaan panikoida, ei se mikään tappava asia ole, Saarela naurahti tuolloin Länsi-Suomelle. 

No, nyt Lukko on voittanut mestaruuden, joten on aika udella Saarelalta uudelleen, mistä mystisessä vaivassa oli kysymys.  Niin sanavalmis ja huumorintajuinen kaveri kuin onkin kysymyksessä, tämä arvoitus jäi vieläkin ratkaisematta.

– Ei ole niin maukas tarina, eikä varsinkaan mukava, että tätä keissiä vieläkään avaisin, ilmoitti Saarela, joka kiekkoilee nykyään Sveitsissä. 

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Vili Saarijärvi ja Aleksi Saarela lähettävät Lukon kannattajille melkoiset terveiset Sveitsistä – maan palkkatasostakin heltisi yllättävän tarkka haitari