Murskatappio Jukureille oli jo karmeaa, mutta nyt Lukko meni vielä syvemmälle

TPS:n vauhti oli liikaa väsyneelle Lukolle.

Turun Palloseura palasi kahden rökäletappion jälkeen voittokantaan miesten jääkiekkoliigassa, kun joukkue kukisti kotiareenallaan Rauman Lukon 4–1. CHL-finaalista pudonnut Lukko ei ole tiistain välieräottelun jälkeen onnistunut saamaan rivejään kuntoon, ja joukkueen esitys oli Turkuhallissa tahmeaa ja saamatonta.

– CHL-tappio oli valtava pettymys joukkueelle. Murskatappio Jukureille torstaina kotona oli jo karmeaa, mutta nyt menimme vielä askeleen syvempään, murehti Lukon päävalmentaja Tomi Lämsä.

Sairastuvalta kuukauden tauon jälkeen kaukaloon palannut Petrus Palmu vei kotijoukkueen johtoon toisen erän lopulla, ja Sisu-Petteri Lehtonen lisäsi kotijoukkueen johtoa liigauran avausosumallaan päätöserän alussa. Vasta kahden maalin tappioasema sytytti raumalaiset pieneen loppukiriin, mutta Linus Nymanin kavennus jäi Lukon ainoaksi.

TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen oli tyytyväinen joukkueensa peli-ilmeeseen.

– Taisteleva ja sitoutunut esitys koko joukkueelta, Miettinen hehkutti.