MuSa haki kuuman paikallisottelun pisteet Raumalta

Sarjakärki Musan Salama oli Pallo-Iiroja vahvempi paikallisottelussa maalein 2-1 (1-1). Kuuma kamppailu Äijänsuolla päättyi siihen, että kaksi raumalaista viilensi tunteitaan suihkussa.

Parin viikon tauon jälkeen kovalla rynnistyksellä kotipeliinsä paikallisvastustaja Musan Salamaa vastaan tullut Pallo-Iirot joutui pettymään kovan taistelun jälkeen. MuSa sai ottelun loppupuolella kaksi rangaistuspotkua, joista ensimmäisen Plumb Jusufi missasi, mutta jälkimmäisen Juha Vallin upotti maaliin.

Ottelun tuomarilinja ei raumalaisilta silittelyjä saanut. MuSa selvisi kuumasta pelistä yhdellä varoituksella, kun taas Pallo-Iiroille keltaisia heilui seitsemän kappaletta. Näistä Severi Kankkunen otti kaksi. Häntä ennen suihkuun lensi Aake Rapala, joka sai rajusta taklauksestaan suoran punaisen.

- En tiedä mitä tuomaritarkkailija ajattelee, mutta ei tämä varmaan ihan putkeen mennyt, Pallo-Iirojen maalivahti Mikko Laaksonen näki.

Laaksonen pelasi ensimmäisen kamppailun sitten toukokuun 17. päivän. Nivusvamman vuoksi sivussa ollut maalivahti oli Pallo-Iirojen tuki ja antoi joukkueelle mahdollisuuden pistetaistoon. Kotijoukkueen ainokaisen iski Eetu Setänen ensimmäisellä puoliajalla.