NarPan miehet selättivät toisen möröistään - "Saatiin itseämme niskasta kiinni ja käännettiin täydet sarjapisteet meille"

Sarjataulukon toiseksi viimeinen ei päässyt yllättämään lohkokakkosta.

Narvi-Pallon miehet saivat karistettua jatkoerän apinan selästään, mutta toisen erän mörkö säilyi vielä.

Lauantainen suoritus riitti kuitenkin täyteen kolmen pisteen pottiin, sillä Aitolahden Riento taipui lappilaisille lentopallon miesten kakkossarjan ottelussa lukemin 3–1 (25–19, 16–25, 25–14, 25–21).

Komeiden puolustuspallojen ja hyökkäysten sävyttämä ensimmäinen erä muuttui toisen erän täydelliseksi vastakohdaksi.

Toisen erän notkahduksesta ja neljännen erän alusta huolimatta NarPan miehet näyttivät, että sarjataulukon järjestys pitää paikkansa, eikä sarjataulukon toiseksi viimeinen päässyt yllättämään lohkokakkosta.

– Tällä kaudella usein hyvän ensimmäisen erän jälkeen toiseen erään on astunut ihan kuin eri joukkue. Joku mörkö siinä on, NarPan pelaaja Arttu Yli-Rohdainen totesi.

– Hetken neljäskin näytti jo siltä, että näinkö tässä taas mennään vielä siihen viidenteenkin erään, mutta saatiin itseämme niskasta kiinni ja käännettiin täydet sarjapisteet meille.

Lappilaisten voiton takuumiehiä olivat ylivoimaiset pistekärjet hakkuri Jari Metsä-Tokila 20 pisteellä ja yleispelaaja Veikko Rauva 15 pisteellä, kun muut jäivät alle alle viiteen pisteeseen. Metsä-Tokila on koko kakkossarjan pistepörssissä toisena.