NarPan voitto sai synkähköt reunukset - "Keskitorjujat pakkaavat olemaan meille aika katoava luonnonvara"

Narvi-Pallo nappasi kolme pistettä kauden kotiavauksestaan. Kuva: Elina Pohjanheimo

Narvi-Pallon miehet nappasivat kakkossarjan kotiavauksestaan täydet kolme sarjapistettä, kun lohkon viimeiseksi jäänyt Aitolahden Riento taipui Lapissa luvuin 3–1 (22–25, 25–22, 25–21, 25–20).

Voitolla oli tosin synkähköt reunat, sillä avauskuusikon keskitorjuja Jarno Lainio loukkasi nilkkansa toisen erän alkupuolella. Tilalle kotijoukkueen oli laitettava toisena hakkurina pelaava kokenut Jari Metsä-Tokila.

Loukkaantuminen ja Metsä-Tokilan paikkaus onnistuivat kuitenkin sytyttämään NarPan peliin virtaa, että kolme viimeistä erää mentiin lappilaisten komennossa.

– Toivotaan, että Jarno ei sen pahemmin loukkaantunut ja on pian taas takaisin ringissä, keskitorjujat pakkaavat olemaan meille aika katoava luonnonvara, NarPan päävalmentaja Olli Mäkilä totesi.

– Oli se tilanne kuitenkin jollain tavalla pelin kulminaatiopiste. Sen jälkeen kaikkiin muihin pelaajiin tuli ihan eri tavalla virtaa. Peli ei näyttänyt enää niin kliiniseltä ja suunnitellulta, mutta sitäkin urhautuvammalta, ja pelihuumori palasi.

Lappilaisten paras pistemies oli hakkuri Veikko Rauva 17 pisteellä.