Nemecekin taklaus meni kurinpitokäsittelyyn

David Nemecekin lauantainen taklaus lähti kurinpitokäsittelyyn. Kuva: Elmeri Elo / All Over Press

Lukon tshekkipakki David Nemecekin taklaus lauantain Ässät-pelissä on asetettu kurinpitokäsittelyyn, tiedottaa Liiga Twitter-tilillään.

Nemecek taklasi pelissä Ässien Otto Kivenmäkeä, joka loukkaantui tilanteessa. Nemecekille tuomittiin pelirangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Ässät tiedotti sunnuntaina, että Kivenmäki oli vielä tuolloin sairaalassa ja tutkimuksissa. Kivenmäki oli tajuissaan ja hänen tilansa oli vakaa.

- Otto Kivenmäki on tajuissaan ja hänen vointinsa on vakaa. Häntä seurataan sairaalassa vielä yön yli. Oton toipumista ja ennustetta voidaan kommentoida aikaisintaan 2-3 viikon kuluttua, Ässien lääkäriryhmän jäsen, Ässien ottelulääkäri ja Kivenmäkeä hoitava lääkäri Hilkka Ryhänen kommentoi sunnuntaisessa tiedotteessa.

Kivenmäen äti puolestaan kertoi jo lauantai-iltana, että pelaajan kausi on ohi ja ylioppilaskirjoitukset on nyt unohdettu.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Niitti, joka himmensi voiton – "Omia pitäisi puolustaa, mutta tässä kohtaa on aika vaikea puolustella yhtään"

VIDEO: Satakunnan derbyssä hurja tilanne: Lukon tshekkipakille ulosajo, Ässien hyökkääjä vertavuotavana pois jäältä

Otto Kivenmäen äiti valottaa poikansa tilannetta – "Kausi joka tapauksessa jäi nyt tähän ja kohta alkavat yo-kirjoitukset on nyt unohdettu"