New York Rangers kertoi Lukolle loistouutisia: Tarmo Reunanen palaa Raumalle - Ville Heinolalle päävalmentaja povaa sen sijaan jo NHL-debyyttiä

NHL-seura New York Rangers tiedotti maanantaina Rauman Lukon kannalta iloisia uutisia. Rangers kertoo, että puolustaja Tarmo Reunanen on lainattu täksi kaudeksi takaisin Lukon paitaan. 

Reunanen, 21, pelasi viime kaudella Lukossa mainiosti. Hän merkkautti 58 runkosarjaottelussa 6+19=25 pistettä ja kuudessa playoff-ottelussa  1+4=5 pistettä. 

Reunanen on iso palanen Lukon puolustukseen, josta ovat sivussa David Nemecek, Vili Laitinen ja Aleksi Kenttämaa. 

Sen sijaan toista Lukosta Pohjois-Amerikkaan lähtenyttä puolustajaa, Ville Heinolaa ei ihan heti kannata odotella Raumalle.

Heinolan, 18, ensimmäisellä kierroksella varannut Winnipeg Jets tiedotti, että Heinola saa seurassa käyttöön oman pelinumeronsa 14.

Jetsin päävalmentaja Paul Maurice sanoi viimeisimmän harjoituspelin jälkeen suoraan, että nuori puolustaja debytoinee jopa NHL:ssä.

– Sanon, että hän todennäköisesti pelaa otteluita Winnipeg Jetsissä tällä kaudella. Kuinka monta? En tiedä, Maurice sanoi seuransa nettisivuilla.